.... Αποδράσεις ...Σελίδες για την γνωριμία μας με την βουκολική ορεινή και παραθαλάσσια Αρκαδία............
...*επιμέλεια σελίδας: Πάνος Σ. Αϊβαλής, τηλ. επικοινωνίας: 22940-99125 // 210 8656731 * ρεπορτάζ Νίκος Π. Αϊβαλής
.......................................................................πάμε Αρκαδία δίνοντας ζωή, στα πανέμορφα χωριά μας*

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Τσακώνικης





Ξεκίνησε η λειτουργία δύο τμημάτων εκμάθησης της Τσακώνικης Διαλέκτου υπό την αιγίδα του Αρχείου της Τσακωνιάς.
Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευόμενοι θα αφορά ένα ευρύ φάσμα πάνω στην Τσακώνικη Κληρονομιά και όχι μόνο την γλώσσα και θα έρθουν σε επαφή με διαφορετικά αντικείμενα.
Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο 5-6 & 6-7, στο Αρχοντικό Τσούχλου το οποίο αποτελεί και έδρα του Αρχείου της Τσακωνιάς και οι εκπαιδευόμενοι έρχονται σε επαφή με τα εξής αντικείμενα: Γραμματική – Συντακτικό, Ιστορία – Καθημερινή ζωή, Λαογραφία, Κείμενα.
Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα παρουσιαστεί θα εξεταστεί η έναρξη νέων τμημάτων. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως δεν ήταν δυνατόν να ξεκινήσουν άμεσα αλλά προγραμματίζονται για αργότερα, οσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θα ενημερωθούν μέσω e-mail.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια και κυρίως τους εκπαιδευτές χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατόν να λειτουργήσουν τα τμήματα.

________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου