.... Αποδράσεις ...Σελίδες για την γνωριμία μας με την βουκολική ορεινή και παραθαλάσσια Αρκαδία............
...*επιμέλεια σελίδας: Πάνος Σ. Αϊβαλής, τηλ. επικοινωνίας: 22940-99125 // 210 8656731 * ρεπορτάζ Νίκος Π. Αϊβαλής
.......................................................................πάμε Αρκαδία δίνοντας ζωή, στα πανέμορφα χωριά μας*

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Παράλιο Άστρος: Ο χώρος μπροστά από τα καφέ στο νέο Λιμάνι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο

   Μια νέα εποχή αρχίζει για το λιμάνι του Παραλίου Άστρους  

Με τη διαμόρφωση του χώρου μπροστά από τα καφέ, το μεγάλο έργο του νέου λιμένα του Παραλίου Άστρους αναδεικνύει και την αισθητική, εκτός από τη χρηστική, πλευρά του. Με την τοποθέτηση του πεζοδρόμου, του γκαζόν και των καθισμάτων, ο χώρος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες των χριστουγεννιάτικων διακοπών, ενώ, όπως αναφέρει το astrosnews.gr, η αλλαγή του χρόνου θα πραγματοποιηθεί εκεί.
Ο χώρος μπροστά από τα καφέ στο νέο Λιμάνι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο και είναι έτοιμος να δεχτεί το πρώτο κύμα πολλών επισκεπτών τόσο στις γιορτές και ειδικά για την εκδήλωση της υποδοχής του νέου έτους που ετοιμάζει εκεί ο Δήμος αλλά και τα Φώτα που αναμένεται να κορυφωθεί η προσέλευση. 
Οι χώροι αναψυχής έγιναν μεγαλύτεροι και πιο όμορφοι, όμως κάποια πράγματα μένουν ακόμα προς… διευθέτηση. Το κενό ανάμεσα στην παλιά προβλήτα και το χώρο αναψυχής παραμένει λόγω… αρχαιολογίας;. Η γνωστή (που σε πολλούς προκάλεσε έντονα γέλια) υπόθεση με τον Όθωνα που αποβιβάστηκε εκεί κατέστησε το σημείο ιστορικό μνημείο και ως εκ τούτου έπρεπε να μείνει ανέπαφο και σε απόσταση από τις υπόλοιπες κατασκευές. Αυτό έγινε, αλλά το σημείο έρχεται σε αντίθεση με την όλη εικόνα. Εστία κακοσμίας, ασχήμιας και ενδεχομένως στο μέλλον και μόλυνσης με τα νερά να λιμνάζουν εκεί.
_____________
(από το: astrosnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου